Logitech Gaming Headset G433 Kabling Rød Headset

kr899.00
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
5099206070486
Availability:
Leveringstid 1-2 hverdage
Gift wrapping:
Options available

Gaminglyd til alle aspekter af livet

Pc-gamere forventer naturtro, perfekt lyd. Og med god grund, da hver ny titel giver et endnu bedre lyddesign. Men hvad med når du ikke spiller? Lad os sætte pc-funktionaliteten fri. G433 er en helt ny type headset med alle de avancerede funktioner, der kræves til gaming – i et komfortabelt letvægtsdesign der også kan bruges til andet end spil.
 

DTS Headphone:X®

For at kunne give dig en naturtro oplevelse som du kan leve dig helt ind i, giver vi dig i samarbejde med DTS en perfekt 360° placeringsbestemt lyd*. G433 giver dig et præcist billede af hele spillet, så du kan høre og registrere både dit team, dine modstandere og byttet hele vejen rundt omkring dig. Bare sæt den medfølgende DAC i din pc, og brug Logitech Gaming Software til at tilpasse lyden, præcis som du vil have den. Opret en særlig lydprofil for hvert spil (eller app). Download Logitech Gaming Software

Pro-G™ Advanced-højtalerenhed

Vores Pro-G-højtalerenheder har et avanceret hybrid-trådnetmateriale der kombineret med vores lydprofiler giver dig en dyb, buldrende bas, klare høje toner, præcis diskant og utroligt lav forvrængning. Hør dine spil højt og tydeligt og med realistisk præcision, præcis som spiludviklerne har tænkt det. Og G433 tager Pro-G et skridt videre. En akustisk port placeret bag højtalerenheden resonerer og forstærker og giver en utrolig dynamisk og biograflignende lyd.

Letvægtskomfort

De er designet til lange gamingsessioner og vores ørepuder med sportsstof omgiver øret med en komfortabel pasform, sidder fast på plads og er åndbare. Et par ekstrabløde ørepuder i mikrofiber medfølger også som bonus, så du kan vælge din egen stil og komfort.
 

Kompatibel med spillekonsoller

Nintendo® Switch ™, PS4®, Xbox® One, smartphones og tablets får en opgradering med G433's avancerede lyd og støjdæmpende mikrofonarm. Brug de medfølgende lydkabler, og tilslut dem direkte i de fleste konsoller.**

Aftagelig, transformerbar

Den Discord®-certificerede G433 med en aftagelig mikrofonarm og udskiftelige kabler, så den hurtigt kan omdannes fra gamingtilstand med din pc eller konsol til når du er på farten med din smartphone eller tablet. Sæt den støjdæmpende mikrofonarm og gamingkablet på, og G433 bliver igen til et avanceret gamingheadset.

For en komplet headset-oplevelse

G433 har det hele. Du får mere avancerede gamingoplevelser og mindre vægt og størrelse, end du troede var muligt. Læg de ekstra ørepuder, mikrofonarm med mikro-pop-filter, begge kabler og USB-lydkortet i bæretasken – og spil overalt.
 
 
Generelt
Produkttype Headset - 7.1 kanaler
Bredde 8.17 cm
Dybde 18.2 cm
Højde 17.2 cm
Vægt 259 g
Farve Rød
Ørepudemateriale Mikrofiber
Anbefalet brug Spilkonsol, transportabel elektronik, computer
Hovedtelefoner
Hovedtelefonmodeller Circumaural
Forbindelsesteknologi Kabling
Lydudgangsmodus Surround Sound
Lydeffekter DTS Headphone:X
Frekvensrespons 40 - 10000 Hz
Følsomhed 107 dB
Impedans 32 Ohm
Blænder 40 mm
Egenskaber Aftagelig mikrofon
Mikrofon
Type Boom
Mikrofonteknologi Elektretkondenser
Driftsmåde af mikrofon Cardioid (ensrettet)
Forbindelsesteknologi Kabling
Frekvensrespons 100 - 10000 Hz
Aktiv støjannullering Ja
Lydindgangsdetalljer Cardioid (ensrettet) - 100 - 10000 Hz
Fjernbetjening
Styring Lydstyrke
Kabel
Aftageligt kabel Ja
Diverse
Medfølgende ledninger Audiokabel - aftagelig - 2 m
Telefonkabel - aftagelig - 1.5 m
Udstyr inkluderet Tilbehørs taske, audiosplitter, popfilter, USB DAC adapter, bæretaske, mikrofiber-ørepuder
Producentgaranti
Service & Support Begrænset garanti - 2 år
Mål & vægt (forsendelse)
Bredde ved forsendelse 11.9 cm
Dybde ved forsendelse 21.7 cm
Højde ved forsendelse 21.7 cm
Vægt ved forsendelse 1.02 kg