Forsendelse og retur varer

Returpolitik

Du kan returnere de fleste nye, uåbnede varer inden for 30 dage efter levering for fuld refusion. Vi betaler også returforsendelsesomkostningerne, hvis returneringen er et resultat af vores fejl (du har modtaget en forkert eller defekt vare osv.).

Hvis du har brug for at returnere en vare, tryk venligst Kontakt os med dit bestillingsnummer og detaljer om det produkt, du gerne vil returnere. Derefter vil vi reagere hurtigt med instruktioner om, hvordan du returnerer varer fra din ordre.

Levering

Vi kan sende til næsten enhver adresse i verden. Bemærk, at der er begrænsninger for nogle produkter, og nogle produkter kan ikke sendes til internationale destinationer.

 

Når du bestiller, vil vi estimere forsendelses- og leveringsdatoer for dig baseret på tilgængeligheden af dine varer og de fragtmuligheder du vælger. Afhængig af forsendelsesleverandøren, du vælger, kan oversigter over fragtdato vises på forsendelsestilbudssiden.

 

Vær også opmærksom på, at fragtpriserne for mange varer, vi sælger, er vægtbaserede. Vægten af en sådan genstand kan findes på dens detaljerede side. For at give dig en korrekt pris runder vi automatisk op til nærmeste hele kilo.